Beats Real Madrid, Atletico Madrid won de European Super Cup

in #games6 years ago

Hallo allemaal, liefhebbers van sporten waar Atletico Madrid met succes de 2018 European Super Cup won na Real Madrid te hebben verslagen. In de Europese derby in Madrid won Atletico met 4-2 over Real Madrid na door de tijd te zijn gegaan.

In de wedstrijd in A Le Coq Arena, Tallin, Estland donderdag (08/16/2018) vroeg in de ochtend, scoorde Atletico Diego Costa met twee doelpunten, Saul Niguez en Koke. Terwijl Real Madrid slechts twee doelen kon beantwoorden via Karim Benzema
en doel van Sergio Ramos vanaf de penaltystip.

De overwinning zorgde ervoor dat Atletico na de vorige 2010 en 2012 hun derde Europese Super Cup-trofee verzamelde. Terwijl dit voor Real Madrid hun verlies was na het verlaten van Cristiano Ronaldo en een minder lief debuut werd voor Julen Lopetegui in de officiële wedstrijd.

De manier van de wedstrijd

Atletico maakte vroeg in de wedstrijd een verrassing. Diego Costa is erin geslaagd het doelpunt te breken van de Real Madrid Champions League-kampioen, die werd begeleid door Keylor Navas door met zijn rechtervoet uit een hoek te trappen toen de wedstrijd slechts één minuut duurde.

Echter, Madrid probeerde onmiddellijk op te staan ​​om bij te komen. In de 17e minuut verwelkomde de linkse trap van Marco Asensio de oversteek van Marcelo, die nog steeds kon worden afgesloten door doelman Jabn Oblak. Madrid probeerde opnieuw kansen te openen.
In de 27e minuut kon Karin Benzema na het ontvangen van Gareth Bale's cross eindelijk via zijn kopbal gelijk maken aan 1-1. Beide teams proberen elkaar nog steeds naar beneden te duwen, maar een 1-1 gelijkspel duurt tot rust.

In de tweede helft nam Real Madrid de leiding met 2-1 nadat Sergio Ramos vanaf de penaltystip in de 63e minuut scoorde. De prijs werd toegekend aan Real Madrid na een overtreding van Atletico-speler Juanfran die handbal in een verboden doos deed.

Maar Atletico kan het nog steeds terugbetalen. In de 79e minuut scoorde Diego Costa zijn tweede doelpunt om gelijk te maken met 2-2. Het doelpunt werd gescoord door de Atletico Madrid spits door zijn linkervoet schop van dichtbij.

Tot 90 minuten blijft de score 2-2, dus de wedstrijd gaat door in extra tijd om de winnaar te bepalen. Saul Ñiguez zette Atletico met 3-2 op met zijn linkervoetschot na het gebruik van Thomas Partey's pass in de 98ste minuut.

In de 104e minuut verhoogde Koke Atletico's overwinning naar 4-2 met zijn rechtervoet-kick na een pass van Vitolo. De 4-2 stand duurde tot de scheidsrechter het lange fluitsignaal blies en Atletico de Europese Super Cup 2018 veilig stelde.

Samenstelling van spelers:

Real Madrid: Keylor Navas; Dani Carvajal, Raphael Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Toni Kroos, Casemiro (Dani Ceballos 76 '); Gareth Bale, Isco, Marco Asensio (Luka Modric 57 '); Karim Benzema.

Atletico Madrid: Jan Oblak; Juanfran, Stefan Savic, Diego Godin, Lucas Hernandez; Saul, Koke, Rodri (Vitolo 71 '), Thomas Lemar; Diego Costa, Antoine Griezmann (Angel Correa 57 ')