راه‌کارهای پیشگیری از اوتیت خارجی

in #health6 years ago

در مورد عفونت مجرای خارجی گوش یا همان اوتیت خارجی یا بیماری گوش شناگران هیچ نیازی نیست که به دنبال راه‌های پیشگیری از آن باشید، مگر اینکه به طور مکرر به عفونت مبتلا شده باشید، یا اینکه اخیراً آن را درمان کرده و از آن رهایی یافته باشید.

همانطور که در پست قبلی گفته شد در چنین شرایطی یعنی در افرادی که مکرراً به اوتیت خارجی مبتلا می‌شوند و یا در افرادی که به تازگی آن را درمان کرده‌اند، بهتر است از روش‌های پیشگیری استفاده شود. در این گونه موارد باید فرد از ماندن در آب به مدت بیش از یک ساعت اجتناب کند و حتما بعد از خروج از آب و یا بعد از استحمام گوش خود را خشک کرده و لاله و مجاری خارجی گوش را به دقت تمیز کند و با تکان دادن سر آب باقیمانده احتمالی در گوشی خود را خارج کند.

Prevention of otitis externa
Image source: whattoexpect.com

پزشکان به عنوان یک اقدام پیشگیرانه توصیه به ریختن قطره اسید استیک در گوش خارجی می‌کنند، که به صورت‌های مختلف در بازار وجود دارد و تهیه بعضی از آنها فقط با نسخه پزشک امکان پذیر است‌

بعضی پزشکان معتقدند که استفاده از این قطره‌ها می‌تواند در جلوگیری از عود مکرر اوتیت موثر باشد. این قطره‌ها را به طور معمول هنگام صبح، در پایان هر نوبت شنا، و هنگام خواب توصیه می‌کنند.

Prevention of otitis externa
Image source: simplepooltips.com

استفاده از توپی‌های گوشی و نصب گوشی‌های مخصوص شناگران برای جلوگیری از نفوذ آب به داخل گوش نیز می تواند مفید واقع شود.

راه دیگری که برای پیشگیری از عفونت مجرای خارجی گوش وجود دارد، این است که نباید برای تمیز کردن مجرای گوش از گوش پاک‌کن یا فرو کردن انگشت یا هر وسیله دیگری به داخل گوش استفاده کرد. با انجام این کار معمولا خراش‌هایی در مجرای خارجی گوش ایجاد می‌شود و همین خراش‌ها می‌تواند جایگاهی برای استقرار میکروب‌ها و ابتلا به اوتیت خارجی گوش باشد.

Coin Marketplace

STEEM 0.30
TRX 0.12
JST 0.034
BTC 63475.77
ETH 3117.23
USDT 1.00
SBD 3.94