Zuid-Korea behoudt een voetbal gouden medaille

Hallo allemaal, sportliefhebber terwijl Zuid-Korea met succes de titel en de gouden medaille in mannen voetbaltoernooi evenement Asian Games, na Japan te verslaan met 2-1 in de finale verdedigde.

Zuid-Korea scoorde uiteindelijk twee keer in de eerste helft van de extra tijd en Japan alleen in staat om een ​​doel in de tweede helft van de extra tijd oplopen tot 120 minuten van de passage van de wedstrijd gehouden in Pakansari Stadium Cibinong, Bogor, West-Java, op zaterdagavond.

De eerste goal werd gemaakt door Lee Seungwoo Korea in minuut 93 en vervolgens vermenigvuldigd met Hwang Hee Chan in een paar minuten 101. Terwijl Japan slechts één doel toegevoegd via een kopbal van Ayase Ueda in 115 minuten.

De overwinning van Zuid-Korea verdedigde de gouden medaille voor heren voetbal die ook werd gewonnen door Zuid-Korea op de 17e Aziatische Spelen in Incheon.

In de extra tijd leek de strategie te veranderen door verdediger Daiki Sugioka te vervangen door middenvelder Keita Endo. De Japanse formatie aan het begin van de eerste helft leek slechts drie spelers te verdedigen.

Terwijl Zuid-Korea zonder verandering verscheen met snelle, doordringende en gevaarlijke aanvallen op het Japanse doel.

Japan moest betalen voor het behalen van twee doelpunten in de eerste helft ondanks het feit dat hij de nederlaag kon verminderen door het doel van Ayase Ueda.

Het doelpunt van Ayase Ueda werd gemaakt door een harde en genummerde kopbal uit een corner op 115 minuten.

Japan achtervolgde de laatste minuten van de wedstrijd door verschillende penetraties te maken. Maar de inspanning was niet in staat om gelijk te maken en een 2-1 score te blijven voor de overwinning van Zuid-Korea.